0item(s)

Ostoskorisi on tyhjä.

Product was successfully added to your shopping cart.
Laskeva

2 Nimike(ttä)

Innoluxin uutuusmallisto 2015 lanseerattiin toukokuun viimeisellä viikolla Design Forum Showroomissa lehdistön ja kutsuvieraiden läsnäollessa. Jukka Jokiniemi kertoo tässä hieman Innoluxista ja uutuuksista.

Täysin uusina valaisimina esiteltiin Pauli Partasen tunnelmaa luova Café-led riippuvalaisin ja monenlaisiin ympäristöihin sopiva Pasila Designin Pasila-tuoteperhe. Lisäksi uusilla valaisimilla täydennettiin sekä Hanna Mantereen suunnittelemaa Frost-tuoteperhettä että Terhi Tuomisen Tosca-tuoteperhettä. Molemmissa on nyt kattovalaisimien lisäksi sekä pöytä- että lattiavalaisimet. Yleisölle esiteltiin myös Samuli Naamangan betonijalkainen Concrete ja Vallilan kuoseihin puetut Venda ja Aino.

Uutuuksien lisäksi lanseerattiin Grey Collection, jossa Yki Nummen ja Lisa Johansson-Papen klassikkovalaisimet sekä Katriina Nuutisen Candeo-riippuvalaisimet ovat saaneet pintaansa raikkaan harmaasävyn.

7.6.2015 0.00.06 By Asiakaspalvelu Uutiset,

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Oletko sähköasentaja, sisustussuunittelija, valaisinsuunnittelija. Tarvitsetko valaisimia säännöllisesti? Haluatko jälleenmyyjäksemme? Ota yhteyttä meihin ja kerro rohkeasti idestasi asiakaspalvelu@laatuvalaisin.fi

Tarjoamme jälleenmyyjillemme:

1. Apua liikkeen tai verkkokaupan perustamiseen.
2. Alan huippumerkit
3. 100 % taustatuen kaikissa tuotteisiin ja palveluun liittyvissä kysymyksissä.
4.Otamme valikoimiimme vain alan laadukkaimpia tuotteita, joissa on hyvä hinta-laatusuhde.
5. Uudistuvan tuotevalikoiman; seuraamme kansainvälisestikin valaisinalan kehitystä ja haemme aktiivisesti valikoimiimme tuotteita, joita ei muilla vielä ole.

Jälleenmyyjät:

Vallilan Rauta Oy
Suomisustus Oy

24.5.2013 19.19.27 By Myynti Uutiset,
Laskeva

2 Nimike(ttä)